Publicat de: Razvan | mai 12, 2008

Buletin Informativ – Mai 2008

Stimati participanti,

In primul rand, dorim sa va felicitam pentru performantele obtinute de echipele Dumneavoastra in concurs. Speram ca am reusit sa recompensam efortul depus, desigur, atat cat ne-au permis sponsorizarile. De asemenea, speram ca aceasta mica excursie a fost o experienta frumoasa pentru Dumneavoastra, si ca orasul nostru v-a lasat o impresie placuta.

Ne cerem de asemenea scuze pentru micile stangacii legate de organizare, datorate in mare parte si lipsei de experienta, intrucat a fost prima editie, dar si primul proiect de o asemenea anvergura organizat de liceul nostru. Important este sa invatam din aceste greseli, pentru ca anul viitor totul sa iasa si mai bine decat anul acesta.

In incheiere, dorim sa va reamintim sa ne trimiteti poze, impresii, si orice alte materiale legate de festival, pentru a le publica in revista proiectului. Am vrea ca revista sa apara cu ISSN (ca publicatie anuala), asadar va exista un mic avantaj pentru cei care vor avea articole publicate. Speram ca absolut toti castigatorii sa trimita articole si poze, pentru a putea dedica fiecarei echipe cateva pagini. Va rugam sa ne trimiteti articolele finisate, pentru a nu fi nevoiti sa selectam dintr-o multitudine de materiale, si sa omitem anumite detalii pe care le considerati importante. Speram ca aceasta revista sa devina, pe langa premiul material castigat, o amintire de care sa ne bucuram peste ani.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: